Onze samenwerking met KIWA

Over KIWA

Kiwa behoort tot de wereldwijde top-20 op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Met hun services voor certificering, inspectie, tests, training en consultancy zorgt Kiwa voor vertrouwen in de producten, services, processen, (management)systemen en medewerkers van hun klanten. Dat doen ze in een groot aantal marktsegmenten, van de bouw- en energiesector tot de drinkwaterindustrie, gezondheidszorg en agro, veevoer en voeding. Kiwa heeft klanten in de productie- en procesindustrie, (bedrijfs)services, openbare en private nutsbedrijven, overheden en internationale instituties. Bij Kiwa werken meer dan 4300 mensen vanuit ruim 100 kantoren verspreid over meer dan 30 landen over de hele wereld, voornamelijk in Europa, Azië en Zuid-Amerika.

Geschiedenis

Kiwa werd in 1948 opgericht door de Nederlandse drinkwaterbedrijven. Zij wilden de drinkwatervoorziening veiligstellen door alles te onderzoeken wat in contact zou kunnen komen met het drinkwater. In die tijd was KIWA (in hoofdletters) een afkorting voor Keuringsinstituut voor WaterleidingArtikelen. Ze zijn van die afkorting afgestapt omdat het Kiwa van nu veel meer doet dan alleen drinkwaterproducten beoordelen. Ze zijn over de hele wereld actief in uiteenlopende markten en bieden een breed scala aan producten en services.

De vraag

In ons gesprek gaf Kiwa Technology ons aan de kans te willen bieden de bevestigingsmaterialen bij Kiwa Technology Apeldoorn te leveren indien wij aan uw wensen kunnen voldoen. De belangrijkste wensen waren; overzicht creëren, tijd, gemak en zekerheid creëren, reductie leveranciers en hiermee een kostenbesparing te realiseren. Dit is ook de directe reden dat wij ze een passend voorstel hebben gedaan en hen het werk uit handen hebben genomen.

Onze oplossing

Kiwa Technology heeft gekozen voor de Rokafast Voorraadservice. Hiermee heeft Kiwa gekozen voor zekerheid, tijd, besparing en gemak. Wij hebben hiervoor o.a. 2 kasten gevuld met de diverse bevestigingsmaterialen mogen plaatsen die onze collega, Albert Kamperman, met een vaste regelmaat bijhoudt.

Quote Kiwa

ROKAFAST zorgt ervoor dat wij altijd een optimale voorraad aan bevestigingsmaterialen en aanverwante verbruiksartikelen hebben liggen. Zo werken we efficiënt en kunnen wij ons focussen op onze kerntaken. Naast dat het een sympathieke club is, denkt ROKAFAST echt met ons mee en gaan ze verder waar de concurrenten stoppen. Dat is waarin ze zich voor ons onderscheiden van de rest. Mede hierdoor hopen wij dan ook nog vele jaren te kunnen samenwerken met het team van ROKAFAST.

 

Bron foto: bouwwereld.nl