specialist in bevestigingsmaterialen voor

machinebouw
direct naar webshopdirect contact

Betrouwbare specialist

Bevestigingsartikelen zijn een noodzakelijk item in de machinebouw. Ze zijn nodig voor de productie van nieuwe machines maar ook voor onderhoud en reparatie. Daarom doet het er niet toe of uw klant een gloednieuwe machine wenst of liever deze aankoop een tijdje uitstelt, u zal steeds een betrouwbare bevestigings- specialist nodig hebben.

Technische ondersteuning

Wat verwacht u van uw bevestigingsspecialist? Een uitgebreide kennis of nieuwe ontwikkelingen in machinebouw? Goede technische ondersteuning? Bij ROKAFAST bent u aan het juiste adres. Onze goed-opgeleide medewerkers kunnen u een up-to-date advies geven over bevestigingsoplossingen, engineering of montage, specifiek voor uw situatie en eisen. Goed advies is vaak meer waard in het begin van een proces dan later in een crisissituatie.

Wat onze relaties zeggen…

Wij kwamen in contact met ROKAFAST. Onmiddellijk voelde het goed. Zij zijn oplossing gericht, klantvriendelijk, zeer concurrerend, kwalitatief goed en hebben een breed assortiment. Zonder het gevoel dat ze agressief willen verkopen. En offerteaanvragen worden snel beantwoord. Met andere woorden, een hele leuke club.

Marco Nes

Maintenance Manager, Granuband Recycling

Waar andere leveranciers je als ondernemer voldrukken met schroeven, doet ROKAFAST dat alleen met taart (op onze verjaardagen). ROKAFAST zorgt er daarentegen voor dat we altijd een optimale voorraad aan schroeven, tapes en aansluitmaterialen op de zaak hebben liggen. De buitendienst heeft standaard een koffer met aansluitmateriaal bij zich. Is deze bijna leeg? Dan liggen er op de zaak door ROKAFAST gevulde koffers klaar. Onze monteurs grijpen dus nooit mis. Zo werken we efficiënt en kunnen we ons focussen op waar we goed in zijn: zwembaden bouwen! Naast dat het een sympathieke club is, denkt ROKAFAST echt met ons mee. Dat is waarin ze zich voor ons onderscheiden van de rest.

Ronald Bos

Eigenaar, Bos Zwembaden

Cargocool werkt al een lange tijd samen met ROKAFAST en dit is een prettige samenwerking. ROKAFAST heeft een breed assortiment en een snelle levering.  Doordat de lijnen kort zijn schakelen ze snel. Als er bij een eventuele bestelling nog iets toegevoegd moet worden dan is dat zo geregeld!

Team Cargocool

Cargocool B.V.

Kwaliteit

Wat ook belangrijk is voor een bedrijf dat aan machinebouw en/of onderhoud doet is kwaliteit. Productkwaliteit mag dan vanzelfsprekend lijken, in de praktijk is dit zeker niet altijd het geval. Bij ROKAFAST staat kwaliteit echter voorop. De leveranciers met wie wij samenwerken, worden zorgvuldig geselecteerd. Geen onnodige verrassingen. We nodigen u uit om ons hierop te testen.

Beschikbaarheid

U heeft producten nodig in de juiste hoeveelheden, op de juiste locatie en op het juiste tijdstip. Bestellen is gemakkelijk: per telefoon, e-mail, of een bezoek van een vertegenwoordiger.