hoogwaardige producten voor de

metaaltechniek
direct naar webshopdirect contact

Kwaliteit

Voor uw productie heeft u behoefte aan kwalitatief hoogwaardige producten en een partner die een degelijke kennis heeft van uw processen. ROKAFAST biedt dit aan de metaalverwerkende industrie. De kwaliteit van onze producten is gebonden aan de hoogste standaarden en houdt deze door een zorgvuldige selectie van leveranciers en regelmatig onderzoek van de inkomende producten. Maar voor ROKAFAST gaat kwaliteit verder dan enkel productkwaliteit. Voor ons omvat kwaliteit ook leveringen, service, up-to-date documentatie, werknemers, etc.

Maatwerk

Zoals u, zijn we eraan gewend om veel verschillende verzoeken van onze klanten te krijgen: elke klant verdient een antwoord op maat. We behandelen uw problemen met specifieke oplossingen en advies voor producten, zowel voor engineering als voor montage.

Wat onze relaties zeggen…

Wij kwamen in contact met ROKAFAST. Onmiddellijk voelde het goed. Zij zijn oplossing gericht, klantvriendelijk, zeer concurrerend, kwalitatief goed en hebben een breed assortiment. Zonder het gevoel dat ze agressief willen verkopen. En offerteaanvragen worden snel beantwoord. Met andere woorden, een hele leuke club.

Marco Nes

Maintenance Manager, Granuband Recycling

Waar andere leveranciers je als ondernemer voldrukken met schroeven, doet ROKAFAST dat alleen met taart (op onze verjaardagen). ROKAFAST zorgt er daarentegen voor dat we altijd een optimale voorraad aan schroeven, tapes en aansluitmaterialen op de zaak hebben liggen. De buitendienst heeft standaard een koffer met aansluitmateriaal bij zich. Is deze bijna leeg? Dan liggen er op de zaak door ROKAFAST gevulde koffers klaar. Onze monteurs grijpen dus nooit mis. Zo werken we efficiënt en kunnen we ons focussen op waar we goed in zijn: zwembaden bouwen! Naast dat het een sympathieke club is, denkt ROKAFAST echt met ons mee. Dat is waarin ze zich voor ons onderscheiden van de rest.

Ronald Bos

Eigenaar, Bos Zwembaden

Cargocool werkt al een lange tijd samen met ROKAFAST en dit is een prettige samenwerking. ROKAFAST heeft een breed assortiment en een snelle levering.  Doordat de lijnen kort zijn schakelen ze snel. Als er bij een eventuele bestelling nog iets toegevoegd moet worden dan is dat zo geregeld!

Team Cargocool

Cargocool B.V.

Onze kennis

Onze medewerkers hebben allemaal een grondige kennis van onze producten en uw toepassingen. Voor heel specifieke vragen of advies hebben wij onze eigen specialisten. Niet enkel per telefoon, maar ook op locatie, zelfs in het begin van de ontwerpfase van uw productieproces kunnen wij u ondersteunen.

Kostenbesparende oplossingen

Wij kunnen u helpen met het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen door het aanbieden van specifieke logistieke services die uw kosten aanzienlijk zullen verminderen. Zou u graag nooit meer iets niet in voorraad hebben, altijd de juiste producten op de juiste plaats hebben exact wanneer u deze nodig heeft en zou u deze graag efficiënt stockeren en bestellen zonder enige problemen? Met de logistieke services van ROKAFAST is dit allemaal mogelijk.