Wat onze relaties zeggen…

Wij kwamen in contact met ROKAFAST. Onmiddellijk voelde het goed. Zij zijn oplossing gericht, klantvriendelijk, zeer concurrerend, kwalitatief goed en hebben een breed assortiment. Zonder het gevoel dat ze agressief willen verkopen. En offerteaanvragen worden snel beantwoord. Met andere woorden, een hele leuke club.

Marco Nes

Maintenance Manager, Granuband Recycling

Inmiddels kennen wij ROKAFAST een kleine 5 jaar. Het is een fijn bedrijf om mee samen te werken waarbij klant vriendelijkheid en snelle service voorop staat. Bij veel bedrijven zit je vaak vast aan te grote verpakkingseenheden terwijl onze monteurs een specifieke maat zelden gebruiken. Bij ROKAFAST is dit nooit een probleem geweest en wordt er meegedacht met de klant. Voor ons als groeiend bedrijf, waarbij het zeker in het begin niet duidelijk was wat het verbruik zal zijn, is het zeer prettig om specifieker te kunnen inkopen en de voorraad onder controle te houden. Mede hierdoor hopen wij dan ook nog vele jaren te kunnen samenwerken met het team van ROKAFAST.

Cornel van Ark

Purchaser, Wiejelo Equipment

Waar andere leveranciers je als ondernemer voldrukken met schroeven, doet ROKAFAST dat alleen met taart (op onze verjaardagen). ROKAFAST zorgt er daarentegen voor dat we altijd een optimale voorraad aan schroeven, tapes en aansluitmaterialen op de zaak hebben liggen. De buitendienst heeft standaard een koffer met aansluitmateriaal bij zich. Is deze bijna leeg? Dan liggen er op de zaak door ROKAFAST gevulde koffers klaar. Onze monteurs grijpen dus nooit mis. Zo werken we efficiënt en kunnen we ons focussen op waar we goed in zijn: zwembaden bouwen! Naast dat het een sympathieke club is, denkt ROKAFAST echt met ons mee. Dat is waarin ze zich voor ons onderscheiden van de rest.

Ronald Bos

Eigenaar, Bos Zwembaden

ROKAFAST zorgt ervoor dat wij altijd een optimale voorraad aan bevestigingsmaterialen en aanverwante verbruiksartikelen hebben liggen. Zo werken we efficiënt en kunnen wij ons focussen op onze kerntaken. Naast dat het een sympathieke club is, denkt ROKAFAST echt met ons mee en gaan ze verder waar de concurrenten stoppen. Dat is waarin ze zich voor ons onderscheiden van de rest. Mede hierdoor hopen wij dan ook nog vele jaren te kunnen samenwerken met het team van ROKAFAST.

Rene van Blanken

Laboratoiumtechnicus Pyping Systems & Materials, KIWA

Cargocool werkt al een lange tijd samen met ROKAFAST en dit is een prettige samenwerking. ROKAFAST heeft een breed assortiment en een snelle levering.  Doordat de lijnen kort zijn schakelen ze snel. Als er bij een eventuele bestelling nog iets toegevoegd moet worden dan is dat zo geregeld!

Team Cargocool

Cargocool B.V.

Inmiddels werken we al ruim 10 jaar samen met ROKAFAST en ervaren we dit nog steeds als een prettige samenwerking. ROKAFAST zorgt ervoor dat wij altijd een optimale voorraad aan bevestigingsmaterialen en aanverwante verbruiksartikelen hebben liggen. En is er een spoedje, dan weten ze door de korte lijnen snel te schakelen. Door de ROKAFAST voorraadservice grijpen we nooit mis, en staat onze productie nooit stil.

Arjen van Asselt

Metaal Techniek Apeldoorn