alle benodigde onderdelen voor de

carrosseriebouw
direct naar webshopdirect contact

Product kwaliteit

We weten dat u hoge verwachtingen heeft van uw leveranciers, dat hebben wij ook. ROKAFAST kiest zijn leveranciers net zo zorgvuldig uit als u. Met de producten van ROKAFAST kom je zo geen onaangename verrassingen tegen.

Technische ondersteuning

Goede technische ondersteuning kan extreem belangrijk zijn om grote problemen te vermijden. Onze medewerkers kunnen u advies geven. Omdat goed advies vaak belangrijker aan het begin van een proces is dan tijdens een crisissituatie, raden we u aan om tijdig contact met ons op te nemen met uw technische vragen.

Wat onze relaties zeggen…

Wij kwamen in contact met ROKAFAST. Onmiddellijk voelde het goed. Zij zijn oplossing gericht, klantvriendelijk, zeer concurrerend, kwalitatief goed en hebben een breed assortiment. Zonder het gevoel dat ze agressief willen verkopen. En offerteaanvragen worden snel beantwoord. Met andere woorden, een hele leuke club.

Marco Nes

Maintenance Manager, Granuband Recycling

Waar andere leveranciers je als ondernemer voldrukken met schroeven, doet ROKAFAST dat alleen met taart (op onze verjaardagen). ROKAFAST zorgt er daarentegen voor dat we altijd een optimale voorraad aan schroeven, tapes en aansluitmaterialen op de zaak hebben liggen. De buitendienst heeft standaard een koffer met aansluitmateriaal bij zich. Is deze bijna leeg? Dan liggen er op de zaak door ROKAFAST gevulde koffers klaar. Onze monteurs grijpen dus nooit mis. Zo werken we efficiënt en kunnen we ons focussen op waar we goed in zijn: zwembaden bouwen! Naast dat het een sympathieke club is, denkt ROKAFAST echt met ons mee. Dat is waarin ze zich voor ons onderscheiden van de rest.

Ronald Bos

Eigenaar, Bos Zwembaden

Cargocool werkt al een lange tijd samen met ROKAFAST en dit is een prettige samenwerking. ROKAFAST heeft een breed assortiment en een snelle levering.  Doordat de lijnen kort zijn schakelen ze snel. Als er bij een eventuele bestelling nog iets toegevoegd moet worden dan is dat zo geregeld!

Team Cargocool

Cargocool B.V.

Logistieke diensten

ROKAFAST biedt u effectieve ondersteuning zodat u zeker het juiste artikel heeft, in het juiste aantal, op de juiste plaats, op het juiste moment. Een belangrijk punt als u veel bevestigingsartikelen gebruikt. Bovendien zijn we er ons van bewust dat u niet veel van uw waardevolle tijd wil besteden om dit te bereiken. ROKAFAST is uw partner voor logistieke diensten en heeft verschillende logistieke concepten die zonder problemen in uw productieproces ingelast kunnen worden. Bovendien zal het u wel interesseren, dat het eenvoudig is op die manier kosten te besparen. We helpen u hier graag bij.