Alles wat u nodig heeft voor

Staal - en Constructiebouw
direct naar webshopdirect contact

Betrouwbare specialist

ROKAFAST is dé partner van bevestigingsmaterialen voor de staal- en constructiebouw. ROKAFAST ondersteunt uw organisatie in het logistiek verwervingsproces met service op maat. Voor de staal- en constructiebouw ligt de focus, in combinatie met het totaalpakket, op onze specialisatie in thermisch verzinkte bevestigingsmaterialen. Daarnaast leveren wij ook een totaalpakket voor bedrijven gespecialiseerd in hekwerken, weg- en waterbouw. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de verankering, draadstangen in diverse materialen en oppervlaktebehandelingen. Bij de stalinrichting ligt de nadruk op technisch advies tegen roestwering.

Grote voorraad

ROKAFAST beschikt o.a. over een grote voorraad voorspanbouten die aan de internationale standaarden voldoen. 

  • HV-voorspanbouten;
  • Gecertificeerd conform EN14399-4/10.9 K1 (moer behandeld met MoS2);
  • Thermisch verzinkt volgens ISO 10684.

Wat onze relaties zeggen…

Wij kwamen in contact met ROKAFAST. Onmiddellijk voelde het goed. Zij zijn oplossing gericht, klantvriendelijk, zeer concurrerend, kwalitatief goed en hebben een breed assortiment. Zonder het gevoel dat ze agressief willen verkopen. En offerteaanvragen worden snel beantwoord. Met andere woorden, een hele leuke club.

Marco Nes

Maintenance Manager, Granuband Recycling

Waar andere leveranciers je als ondernemer voldrukken met schroeven, doet ROKAFAST dat alleen met taart (op onze verjaardagen). ROKAFAST zorgt er daarentegen voor dat we altijd een optimale voorraad aan schroeven, tapes en aansluitmaterialen op de zaak hebben liggen. De buitendienst heeft standaard een koffer met aansluitmateriaal bij zich. Is deze bijna leeg? Dan liggen er op de zaak door ROKAFAST gevulde koffers klaar. Onze monteurs grijpen dus nooit mis. Zo werken we efficiënt en kunnen we ons focussen op waar we goed in zijn: zwembaden bouwen! Naast dat het een sympathieke club is, denkt ROKAFAST echt met ons mee. Dat is waarin ze zich voor ons onderscheiden van de rest.

Ronald Bos

Eigenaar, Bos Zwembaden

Cargocool werkt al een lange tijd samen met ROKAFAST en dit is een prettige samenwerking. ROKAFAST heeft een breed assortiment en een snelle levering.  Doordat de lijnen kort zijn schakelen ze snel. Als er bij een eventuele bestelling nog iets toegevoegd moet worden dan is dat zo geregeld!

Team Cargocool

Cargocool B.V.

Assortiment

Naast deze grote voorraad voorspanbouten, beschikt ROKAFAST over een compleet assortiment van meer dan 60.000 bevestigingsmaterialen uit voorraad leverbaar. Enkele voorbeelden van de diverse materialen en oppervlaktebehandelingen zijn:

  • Elektrolytisch verzinkt
  • Thermisch verzinkt
  • RVS A2
  • RVS A4

Enkele voorbeelden van de diverse sterkteklassen zijn:

  • 4.8
  • 8.8
  • 10.9

Hoe kan ik zoveel besparen?

Dat leggen we u graag uit in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. We kunnen al wel een tipje van de sluier oplichten. Het antwoord ligt namelijk in het beheer van uw bevestigingsartikelen. Binnen de bedrijfsprocessen van bevestigingsartikelen kunt u aantrekkelijke besparingen realiseren. Dat hoeft u natuurlijk niet zelf te doen. ROKAFAST helpt u hier graag bij. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.