over ons

Wij zijn Rokafast
direct naar webshop

Wie zijn wij

ROKAFAST is uw partner op het gebied van bevestigingsmaterialen. Wij zijn dé bevestigingsspecialist voor het midden- en grootbedrijf. Als groothandel en importeur ontzorgen we u met de levering van kwalitatief hoogwaardige producten. Met ons totaalpakket zijn we uw one-stop shop voor meer dan 60.000 artikelen.

Uw professionele en betrouwbare gesprekspartner

Maar we doen nog veel meer. Als uw partner denken we met u mee en geven advies op maat. Met ruim 10 jaar ervaring zijn de professionele medewerkers van Rokafast de ideale gesprekspartner voor uw inkoop, bedrijfsbureau en technici.

Materialen

U kunt niet alleen voor al uw bevestigingsmaterialen bij ons terecht. Ook een uitgebreid pakket aan handgereedschappen, elektrische gereedschappen, boor- en snijgereedschappen, verspanend gereedschap, schuur- en slijpmiddelen, technische sprays, schoonmaak producten, persoonlijke beschermingsmiddelen en tapes ligt bij ons op u te wachten. Met ROKAFAST grijpt u nooit meer mis.

Efficiënte inkoop

Naast het leveren van bevestigingsmaterialen plaatsen we ook uw servicekasten. Na een grondige inventarisatie richten we deze in en kijken we samen wat er extra nodig is. Daarna komen we op vaste momenten bij u langs voor een voorraadcheck en ontzorgen wij u bij het bestelproces. En loopt er een artikel niet? Dan nemen we dit gewoon terug. Zo verhogen we uw inkoopefficiency en verlagen we uw kostprijs.

Een goede relatie is belangrijk

Of u nu een kleine zelfstandige bent of een multinational: elk bedrijf kan bij ROKAFAST terecht. Het maakt daarbij niet uit of u 1 onderdeel bestelt of dat wij uw complete voorraadbeheer uit handen nemen. Iedere klant dompelen wij onder in onze specifieke product- en klantkennis en hoge servicegraad. Daarbij staat kwaliteit altijd voorop.