maak kennis met onze

voorraad service
direct naar webshopdirect contact

Voorraad service

Het is belangrijk dat de productie van uw bedrijf door blijft gaan. Effectief voorraadbeheer en een overzichtelijk opbergsysteem voor bevestigingsmiddelen is essentieel om deze continuiteit te garanderen. ROKAFAST helpt u daarbij met een opbergsysteem op maat en verschillende niveaus van voorraadbeheer.

Opbergsystemen

Met de opbergsystemen van ROKAFAST heeft u gegarandeerd steeds alle benodigde bevestigings-middelen bij de hand. U neemt het benodigde artikel gewoon uit de goed georganiseerde kast en het werk gaat door. Zo verhoogt u uw efficientie en gemak. En u heeft meer tijd om aan uw hoofdtaken te besteden. 

Een uniek concept

Met de voorraadservice van ROKAFAST hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat u artikelen tekort komt waardoor uw productieproces vertraging oploopt of helemaal stilvalt. Aan de andere kant vermijdt u een te grote voorraad, omdat u zelf de benodigde voorraadniveaus bepaalt. En moet er toch iets aangevuld worden? Dan regelen we dit snel en gemakkelijk voor u. En u heeft te allen tijde inzicht
in uw voorraadniveaus.

Hoe kan ik zoveel besparen?

Dat leggen we u graag uit in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. We kunnen al wel een tipje van de sluier oplichten. Het antwoord ligt namelijk in het beheer van uw bevestigingsartikelen. Binnen de bedrijfsprocessen van bevestigingsartikelen kunt u aantrekkelijke besparingen realiseren. Dat hoeft u natuurlijk niet zelf te doen. ROKAFAST helpt u hier graag bij. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.