Even voorstellen

Wij geloven dat het succes van ROKAFAST gedragen wordt door onze mensen! Wij zijn van mening dat door het beste uit onze mensen te halen het beste resultaat bereikt wordt en dat ieder individu deel uitmaakt van het gehele team!

Elke organisatie heeft zijn eigen bedrijfscultuur, zo ook ROKAFAST. Onze cultuur laat zich het best omschrijven door middel van de volgende kernwoorden: motiveren, uitdagingen, open communicatie, delegeren, constructieve samenwerking en resultaatgerichtheid. Wij hechten binnen ROKAFAST veel waarde aan collega’s die gedreven zijn om goede resultaten te behalen. Vastberadenheid en creativiteit zijn daarbij van belang. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben wij de verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen. Wij zoeken mensen die uitdagingen aan willen gaan, ondernemerschap koppelen aan teamspel en commitment en bedrevenheid tonen. 

Wil jij graag werken bij een ambitieuze en professionele organisatie met oog voor haar mensen?

Kijk dan in ons vacatureoverzicht hieronder of wij op dit moment een passende vacature voor je hebben en mail je brief met CV naar: hrm@rokafast.nl