Productie van electrische apparatenAutomotive

 ROKAFAST APELDOORN B.V.


Johannes Bosboomstraat 13

7312 LM Apeldoorn


Tel. (0031) (0)55-3574350

Fax.(0031) (0)55-3574355


info@rokafast.nl

Productie van electrische apparaten


Bent u een producent van kantoorbenodigdheden, computers, transformators, televisies, medische gereedschappen of een ander elektrisch apparaat, of misschien bent u wel werkzaam in het onderhoud van deze toestellen. In beide gevallen bent u er zich zeker van bewust dat u niet verder kan zonder bevestigingsartikelen. ROKAFAST weet dit ook en daarom, hebben we er onze zaak van gemaakt om uw manier van werken te kennen, zodat we u de beste producten en services kunnen aanbieden.


Prijs

Het staat vast dat uw sector een grote concurrentie kent. De prijs is belangrijk voor u. Het is dus goed nieuws dat ROKAFAST verschillende concepten heeft ontwikkeld speciaal om u de meest gepaste en hoogste kwalitatieve producten voor een redelijke prijs te kunnen aanbieden. Kosten besparen is een must en doordacht voorraadbeheer is één van de belangrijkste troeven om dit te bereiken.


Gemak

De prijs is een belangrijke maar niet de enige relevante reden om uw bevestigingsartikelen bij ROKAFAST te kopen. Gemak en beschikbaarheid zijn ook belangrijk. Wij bieden u alle bevestigingsartikelen, gereedschappen en industriële benodigdheden. Wij bieden u”one-stop-shopping”. En u kiest zelf hoe u uw bestelling plaatst: telefonisch, per fax, e-mail, tijdens een bezoek van onze vertegenwoordiger.


Product kwaliteit

We weten dat u hoge verwachtingen heeft van uw leveranciers. Dat doen wij ook. ROKAFAST kiest zijn leveranciers net zo zorgvuldig uit als u. Met de producten van ROKAFAST kom je zo geen onaangename verrassingen tegen.


Technische ondersteuning

Goede technische ondersteuning kan extreem belangrijk zijn om grote problemen te vermijden. Onze medewerkers kunnen u advies geven over bevestigingsoplossingen, engineering of montage specifiek voor uw situatie en noden. Omdat goed advies vaak belangrijker aan het begin van een proces is, dan tijdens een crisissituatie, raden we u aan om ons snel te contacteren met uw technische vragen.


Logistieke diensten

ROKAFAST biedt u effectieve ondersteuning zodat u zeker het juiste artikel heeft, in het juiste aantal, op de juiste plaats, op het juiste moment. Een belangrijk punt als u zoveel bevestigingsartikelen gebruikt zoals u doet. Bovendien zijn we er ons van bewust dat u niet veel van uw waardevolle tijd wil besteden om dit te bereiken. ROKAFAST is uw partner voor logistieke diensten en heeft verschillende logistieke concepten die zonder problemen in uw productieproces ingelast kunnen worden. Daarenboven, zal het u wel interesseren dat het eenvoudig is op die manier kosten te besparen. We helpen u hier graag bij. Helpdesk


Deskundige helpdesk nodig bij

het kiezen van producten?

 

Bel 055-3574350

werkdagen van 8:00-17:00 uur

Rokafast Apeldoorn B.V.        Johannes Bosboomstraat 13               7312LM Apeldoorn                        Tel.(0031)(0)553574350                            KvK-nr 08209767   

BTW-nr NL821444104B01     Rabobank:NL98RABO0170205258       ING bank:NL14INGB0658044761   Rokafast B.V. verkoopt enkel aan bedrijven. © 2018 Rokafast